Vibes Building Engineers is een bouwkundig adviesbureau in Deventer. Ze leveren ontwerp, engineering en advies voor het realiseren en beheren van gebouwen.

Website

Eens in de zoveel tijd is het verstandig om als bedrijf of organisatie naar je website te kijken: voldoet deze nog naar de huidige (gebruiks)technische maatstaven, is hij nog up to date? Met een nieuwe website met een frisse en vernieuwende uitstraling kun je weer een tijd vooruit!

Voor Vibes hebben wij een nieuwe website gemaakt in samenwerking met een vormgever en websitebouwer. Gedurende dit hele traject waren wij het aanspreekpunt. Ook heb ik fde website ‘gevuld’. Een mooie samenwerking met een frisse website als uitkomst, die ook nog eens fijn te beheren is! Directeur Jan Kees Pikkaart van Vibes: “Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en we kunnen weer jaren vooruit. De samenwerking zetten we voort op de basis zoals we die zijn begonnen. Gezamenlijk de schouders eronder voor mooie resultaten!”

Verhalen

Elke maand schrijf ik verhalen over de bijzondere projecten van Vibes. Voor ieder project interview ik zowel de betrokken medewerker van Vibes als de contactpersoon van de desbetreffende klant. Deze teksten plaats ik op de website van Vibes en ik  gebruik (delen) daarvan ook voor hun social media. Zo wordt op een mooie manier zichtbaar wat ze doen en wat hun toegevoegde waarde is.

Naast verhalen over projecten, schrijf ik ook unieke verhalen over hun medewerkers. Hierbij gaan we in op hoe ze bij het bedrijf terecht zijn gekomen en het werken bij Vibes ervaren. Op deze manier zetten we de medewerker in het zonnetje en hebben klanten een beter beeld van hun collega bij Vibes.

"Petra bewijst keer op keer dat ze in staat is om van onze versnipperde en beperkt geformuleerde informatie, goed leesbare stukken te maken voor onze doelgroepen. Het initiatief dat ze daarbij toont en de richting die ze daarbij geeft, is daarbij een uitstekende aanjager."
Jan Kees Pikkaart, Vibes Building Engineers
© 2023 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.