Prima Content - Alles draait om inhoud

Content – inhoud

Content betekent inhoud. Alle communicatie start bij de inhoud. De inhoud van jouw bedrijf of organisatie. Het is de basis van waaruit je alle kanten op kunt en die je in vele vormen kunt gieten. Alle communicatie begint bij de inhoud.

Content – tevreden

Content betekent ook tevreden. Mijn klanten zijn tevreden als hun klanten dat zijn. En ook ik heb (en wil) tevreden klanten. Ik sta daarom voor je klaar en ‘behandel’ je ook als klant. En wist je dat ‘tevreden’ een anagram is van ‘Deventer’? Precies, dat is mijn vestigingsplaats. Je bent van harte welkom bij mij op kantoor, maar ik kom ook graag naar jou toe.

Waarom Prima?

Wat ik doe moet van goede kwaliteit zijn en vooral van waarde voor jou! Content moet voldoen aan de prima-criteria:

P
persoonlijk content die je raakt
R
relevant content die antwoord geeft op je vraag
I
inspirerend content die je aanspreekt
M
merkwaarde content die bijdraagt aan het merk
A
authentiek content die uniek en echt is

Prima Content dat is het bedrijf van Petra Visser. Vanuit mijn vak (communicatie) luister ik naar jouw vraag en verhaal. Ik vertaal die naar een praktische oplossing die bijdraagt aan jouw bedrijf of organisatie. Die jouw collega’s trots maakt. En die natuurlijk voldoet aan de prima-criteria!

Kennismaken?

Alles draait om de inhoud. Zonder inhoud geen communicatie en zonder inhoud geen verpakking. Ja, een lege huls misschien.

De inhoud begint dus bij jou, bij jouw bedrijf of jouw organisatie. Wat wil je vertellen? Als dat helder is – en daar kan ik je bij helpen – bekijken we hoe je die inhoud het beste kunt communiceren en in welke ‘verpakking’. Ik zeg hier bewust ‘we’, want dit is iets wat we samen moeten doen. Jij weet immers alles over jouw inhoud en ik weet dan weer alles over communicatie- strategieën, -kanalen en -middelen.

In dat ‘samen’ zit ook het leren, want het liefst help ik jou verder. Dat doe ik liever dan dat ik je iets voorkauw of jou een kunstje leer. Daarom geef ik ook trainingen en workshops (ook online) en coach ik communicatie- professionals. Waar jij kennis en inspiratie opdoet, waar je zelf mee verder kan.

Communicatie is een mooi vak: het kan zaken helder maken en dat zorgt weer voor beter begrip en minder misverstanden. Als het goed is… Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

© 2024 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.