Jan Kees Pikkaart zegt:

Als bouwkundige engineering bureau waren we al jaren op zoek naar een bureau dat voor ons de communicatie en websitecontent kan verzorgen. Daarbij is belangrijk dat ze informatie en nieuws herkennen en weten te verwoorden voor de verschillende communicatiemedia. En dat ook nog eens informeel en laagdrempelig organiseren.

We nodigden Petra uit voor een kennismaking om te kijken of ze wat voor ons kon betekenen. Ze verrastte ons met een echt bouwwerk van onze kernwaarden. Daarmee gaf ze direct aan zich in te leven in ons bedrijf en onze drijfveren. Vanzelfsprekend konden we toen niet meer om hen heen.

Sinds die tijd heeft ze keer op keer bewezen dat ze in staat is om van onze versnipperde en beperkt geformuleerde informatie, goed leesbare stukken te maken voor onze doelgroepen. Het initiatief dat ze daarbij toont en de richting die ze daarbij geeft, is een uitstekende aanjager daarbij.

Kortom: voor ons is de relatie met Prima Content precies wat we zoeken en verwachten. Petra vult ons aan met wat wij graag aangevuld willen zien! Een prima samenwerking die past binnen ons motto: “Reaching the top together”.

  • Jan Kees Pikkaart
  • Directeur
  • Vibes Building Engineers
"Petra bewijst keer op keer dat ze in staat is om van onze versnipperde en beperkt geformuleerde informatie, goed leesbare stukken te maken voor onze doelgroepen. Het initiatief dat ze daarbij toont en de richting die ze daarbij geeft, is daarbij een uitstekende aanjager."
Jan Kees Pikkaart, Vibes Building Engineers
© 2024 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.