Janet Huizer-Siebes zegt:

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht organisaties in zorg en welzijn adviseert en ondersteunt die werken aan gezondheid en waarde gedreven zorg.

“We hebben één communicatieadviseur en twee communicatiemedewerkers. Vanwege onze ambities en het grote werkgebied komen we soms, door fluctuaties in de hoeveelheid werk of afwezigheid van de collega’s die voor communicatie en PR werken, capaciteit te kort. Daarnaast hebben we vanwege het vervangen van een zwangerschapsverlof en de overbrugging van een vacature, de afgelopen periode Prima Content ingezet om ons te helpen met onder andere het jaarbericht en het actualiseren van de website.

We vinden in Prima Content een plezierige en professionele partner die ons bij tijd en wijle kan helpen met name voor vervanging en losse klussen. Doordat je veel bij klanten over de vloer komt, neem je een frisse blik mee, waardoor bijvoorbeeld de inzet van communicatiemiddelen net even iets anders wordt. Je bent klantgericht en flexibel. Het gaat er tenslotte om of je je als organisatie echt geholpen voelt en je hebt ons een aantal keer echt geholpen.”

 

  • Janet Huizer-Siebes
  • Manager bedrijfsvoering, innovatie en kwaliteit
  • Proscoop
"Doordat je veel bij klanten over de vloer komt, neem je een frisse blik mee."
Janet Huizer-Siebes, Proscoop
© 2024 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.