Combi-clinic Schrijven en Sloeproeien

In het kort

In de ochtend je schrijfvaardigheden verbeteren en inspiratie opdoen voor je teksten, 's middags lekker het water op! NB. De genoemde datum is een voorbeeld, samen met de deelnemers prikken we een datum!

Datum

12 oktober 2021

Tijd

09.30 - 17.00 uur

Kosten

175 euro excl. BTW

Locatie

Deventer

Schrijf je in

Samen met Ron Straver van Roeisloepen.nl organiseer ik deze combi-clinic. In de ochtend geef ik een workshop schrijven (bijvoorbeeld voor social media) gevolgd door een lunch. We gaan in op de stappen in het schrijfproces (klinkt saai, maar is heel nuttig en best leuk!). Ook leer je diverse technieken om inspiratie op te doen voor je teksten.

In de middag krijg je een roeiclinic (sloeproeien op een zijtak van de IJssel). Sloeproeien is een laagdrempelige sport die je zonder roeiervaring kan doen. We vertrekken vanaf de jachthaven in Deventer. Ron zorgt voor een boeiende clinic.

Heb jij interesse? Laat het dan weten, dan neem ik contact met je op om te inventariseren wanneer je kunt en waar je schrijfvragen over gaan.

De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers (vanwege de zitplaatsen in de sloep)! NB. De genoemde datum is een voorbeeld, samen met de deelnemers prikken we een datum!

 

"De workshop heeft ons handvaten gegeven om (eerst) zelf intern verder aan de slag te gaan, aan de hand van de informatie en tips die zij hebben gegeven. Kortom: de workshop is zeker een aanrader!"
Toegankelijk Zwolle, inzetten voor een toegankelijke samenleving
© 2021 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.