Workshop Contentinspiratie

In het kort

Je leert hoe je op ideeën kunt komen voor je content. Aan de slag met creativiteit en inspiratie!

Datum

4 juni 2024

Tijd

09.30 - 13.00 uur

Kosten

120 euro excl. BTW

Locatie

Prima Content, Deventer

Schrijf je in

In deze workshop gaat het om inspiratie en creativiteit. Je leert hoe je op ideeën kunt komen voor je content. Ja maar, zul je misschien denken, ik ben helemaal niet creatief! Gelukkig zijn er allerlei technieken waarmee je creatief kunt leren denken.

Ons brein is zo ingericht dat we informatie snel kunnen verwerken. Informatie wordt netjes en snel langs gebaande paden in vakjes gestopt. Daarom is creatief denken ook best wel lastig. Je denkt eerst langs een gebaand pad en niet zo snel daarbuiten. Door nu technieken in te zetten, ‘dwing’ je je hersens een ander pad op. Je legt nieuwe verbindingen en dat leidt vaak tot leuke inzichten en nieuwe ideeën. Die je natuurlijk goed kunt gebruiken voor jouw content!

We gaan met veel verschillende technieken aan de slag en passen die ook toe op jouw content en situatie. Zodat het geen ver-van-mijn-bed show is, maar je er ook in je eigen praktijk echt iets mee kunt. Ook ga ik in op contentvindplaatsen en op het recyclen van content. Een leuke en zinnige workshop waar je daarna ook nog veel aan hebt!

Workshopuitgangspunten:

  • Je laten ervaren hoe het óók kan. Niet vertellen hoe het (anders) moet.
  • In een workshop ga je zelf aan de slag (dit lijkt een dooddoener, maar hoe vaak heb je zelf niet ervaren dat je alleen zit te luisteren?).
  • Ik maak het leuk én leerzaam.

Kan je niet op de genoemde datum, maar heb je wel interesse? Laat het dan gerust weten petra@primacontent.nl dan kijk ik wat er mogelijk is.

"Ik merk dat ik echt gebruik maak van heel veel zaken."
Chantal Lübbers, BC Group
© 2024 Prima Content | Grafisch ontwerp Fokko Ontwerp | Technische realisatie Sieronline B.V.